Site İçi (On Page) SEO Hizmeti

Site İçi SEO (On Page SEO) Nedir?

Site içi SEO bir web sitesinin arama motorları optimizasyonu konusundaki ilk adımıdır.

Bir internet sitesi adına SEO konusu iki başlık altında işlenmektedir, bu başlıklardan ilki Site içi SEO (On Page SEO) olup, diğeri ise Site Dışı SEO (Off Page SEO) olmaktadır, bu kısmı kavrayabildiysek iki önemli unsura da yabancı olsak bile ilk aşamanın temelini atmak hususundayken bile ne denli önemli olduğunu tahmin etmişizdir sanırım.

 

Site İçi SEO terimi, dilimizde Site İçi Optimizasyon şeklinde de adlandırılmaktadır. Bu kavramlar bütünü, kafanızı karıştırmamalı fakat, bir konuyu öğrenirken önemli kavramları öğrenerek başlarız. Dolayısı ile bu kısmı bilmeniz ve karıştırmamanız da süreci daha net anlamanızı sağlayacaktır.


Nitekim, konu SEO gibi sitenin temelini oluşturan en önemli kriterlerden biriyse, emeklemeden koşmayı beklemek saçma olurdu :)

Site İçi SEO (On Page SEO) Hizmetinin Faydaları Nedir?


Site İçi SEO hizmetimizde, internet sitenizi öncelikli olarak kullanıcılar için, daha sonra ise arama motoru botlarının anlayabileceği dile uygun hale getirmek için, yine arama motorlarının ibraz ettiği ve istediği kurallara uygun olarak yaptığımız tüm işlemleri içermektedir.

 iç SEO Optimizasyonu, ingilizcesi ile de On Page SEO yapılmamış bir site, asla Site Dışı SEO (Off Page SEO) çalışmaları için uygun bir durumda değildir, bu tür sitelere konusu farketmeksizin backlink vb. tüm çalışmaların yapılması hiçbir şekilde fayda getirmeyecek, ve hatta zarar da getirecektir.

Site İçi SEO Hizmetinin Detayları



 Site içi SEO Hizmetinin detayları aşağıda açık ve net bir şekilde verilmiştir. Paket fiyatı 125 Türk Lirasıdır şayet yanında Hız Optimizasyonu Paketi de satın alınırsa 195 Türk Lirasıdır.


  • Web Sitenizin Google, Yandex, Bing ve benzeri gibi arama motorlarına kaydının sağlanması.
  • Web Sitenizin Google Search Console İşlemlerinin Yapılması, bu hususta Sitemap.xml ve Robots.txt dosyalarınızın oluşturulup Google Search Console üzerinden Google'a gönderilmesi.
  • Web Sitenizde SEO Dostu URL (SEO Uyumlu URL) Yapısının ayarlanması.
  • Web Sitenizin Hitap ettiği kitleye ve rakip web sitelerine uygun bir biçimde anahtar kelimelerinin tespit edilmesi.
  • Sitenizin Başlık (Title), Açıklama (Description), Anahtar Kelimeler (Keywords) ve Meta Etiketler (Meta-Tag) gibi işlemlerinin SEO'ya uygun bir şekilde sağlanması.
  • Niteliksiz sayfaların Noindex olarak ayarlanması.
  • Sosyal Medya hesaplarınızın web siteniz ile ilişkilendirilmesi. Bu sayede marka adınız ile yapılan Google aramalarında, web siteniz ve sosyal medya hesaplarınız alt alta listelenecektir.
  • Knowledge Graph & Schema.org ayarları temel düzeyde yapılır. Bu sayede Google'da bilgi paneli olarak adlandırılan kısımda çıkma ihtimaliniz artar, ancak bu durum tanınan markalar için geçerlidir. 
  • Sayfalar (İletişim, Hakkında, Gizlilik Politikası vb.), Kategori (SEO, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya vb.), Konu Başlıkları ve alt başlıklar (H etiketler diğer adıyla H Tags vb.) kısımlarının SEO'ya uygun olacak bir biçimde düzenlenmesi.
  • İçerik optimizasyonu (Makalelerinizin SEO'ya uygun bir hale getirilmesi, bu hizmet seçeneği bir opsiyondur lütfen belirtiniz.)
  • Kırık link kontrolünün yapılıp bunların tarafınıza raporlanması.
  • Web sitenizdeki Dış Linklerin analizinin yapılıp site içerisinde, başka sitelere link çıkışlarının nasıl yapılması gerektiği hakkında gerekli bilgilendirmenin tarafınıza detaylı bir şekilde yapılması.
  • Zararlı Backlink analizi işleminin sağlanması ve de yapılan raporlamada bu başlık altında da bir rapor sunulması, zararlı olan linklerin nasıl reddedileceği detaylı bir şekilde anlatılması.
  • Kullandığınız sistemde bulunuyor ise, gerekli SEO eklentilerinin web sayfanıza kurulması (Wordpress Yoast SEO, Wordpress All İn SEO gibi)
  • Site Hızı Analizi ve site hızıyla alakalı iyileştirmelerin nasıl yapıldığına dair bilgilendirmenin yapılması. Gerekli görülürse Hız Optimizasyonu paketinin tavsiye edilmesi.
  • Web Sitenize karşı yapılma ihtimali olan Anti SEO saldırılarından nasıl korunacağınız ile ilgili eğitici öğretici nitelikte gerekli bilgilendirmenin tarafınıza sunulması.
  • Yol Haritası ayarlarının yapılması ile dolaşım menüleriniz aktif olmuş olur. Dolaşım menüleri ziyaretçilerin site içerisinde gezinmesi için önemli bir etkendir.


Site İçi SEO Hizmetinin Şartları

Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı yayın yapan tüm internet siteleri sunduğumuz tüm SEO Hizmetlerinin dışında kalır!


Alınan siparişler, işleme alındıkları an itibariyle en geç 1 Saat içinde teslim edilir, fakat iş yoğunluğuna göre bu süre değişiklik gösterebilir ancak, bu durum tarafınıza kesin bir şekilde söylenir ve kimse mağdur edilmez. Müşteri veli nimettir :).


Ödeme seçenekleri arasında Qnb Finansbank Enpara dışında hiçbir banka türü yer almamaktadır, bankaların mesai saatleri içerisinde Havale veya EFT işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Site İçi SEO Hizmeti Satın Al

Site içi SEO Hizmeti Satın Almak istiyorsanız yukarıda yer alan tüm detayları en ince ayrıntısına kadar okuyunuz, aksi takdirde oluşacak bir memnuniyetsizlik için hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz!

On Page SEO çalışması tek seferlik bir çalışma olup, sitenin temellerinin sağlam atılmasını garanti etmektedir. 



Ücretsiz SEO Analizi


Ücretsiz SEO Analizimizden faydalanmak ve ücretsiz teklif almak istiyorsanız başlığa tıklamanız ve gerekli alanları doldurmanız yeterli olacaktır.


Site İçi Optimizasyon Hizmetleri


Site içi optimizasyon hizmetleri, Site İçi SEO Hizmeti ile bitmemektedir. SEO'yu etkileyen bir çok unsur mevcuttur. Bu unsurlardan Güvenlik ve Hız konusunda da sunulan hizmetler mevcuttur. Bunlardan biri Hız Optimizasyonu Hizmetidir.


Bir web sitesinin hızı SEO skorunu yükseltmek açısından çok önemli bir kriterdir, bu konuya SEO Araçları ve de Site Hızlandırma Teknikleri ve Hız Optimizasyonun SEO'ya Etkisi
başlıklı yazılarımızda değinmiştik.

İnternet sitesinin hızını artırmak Site İçi Optimizasyon, dolayısı ile SEO konusu için büyük fayda sağlamaktadır, Google'un bu konuya ne kadar önem verdiğini anlatmamıza gerek yok, ilgililer yukarıda bağlantısını verdiğim SEO Araçlarını yazısını okuyup öğrenebilirler.

Öte yandan Google'un ötesinde, ziyaretçi etkileşimini artırmak konusunda da önemi vardır ki web sitenizin aldığı trafik de SEO için büyük önem taşıdığı için site hızı isimli SEO hizmet paketi, web sitenizin SEO durumunu dolaylı olarak ayrı ayrı etkilemektedir. Google Page Speed Insights veya GTmetrix gibi araçlarla bu hızı ölçebiliriz.

Hız Optimizasyonu Paketi


(Pakete EK 70 ₺, TEK Başına 150 ₺)
Hız Optimizasyonu Hizmetinin Detayları:

  • Yapılan optimizasyon çalışması ile web sayfanızdaki kaynak kodun dosya boyutu küçültülür (JavaScript, CSS, HTML)
  • Resim Optimizasyonu adına, web sitenizde yüklü olan resimler optimize edilerek boyutları küçültülür. Resim sıkıştırma işlemi sayesinde resimlerin ve dolayısıyla sitenin daha hızlı açılması sağlanır. 
  • Yapılan çalışma ile Brotli sıkıştırması uygulanarak ziyaretçilerin HTTPS sayfa yükleme süreleri kısaltılır. Dolayısıyla web sitesindeki sayfalar arası geçişler hızlanır.
  • Javascript Optimzasyonu ile JavaScript içeren sayfalar adına boyama süresi büyük oranda iyileştirilir. 
  • Lazy Load özelliği ile, sayfadaki resimler kullanıcılar o kısma gelmediği sürece yüklenmez, dolayısı ile hem site hızında iyileşme, hem veri tasarrufu, sonuncusu ve en önemlisi olarak da Google PageSpeed Insights  ve Gtmetrix gibi hız testi yapan analiz araçlarında değerlerinizin iyileşmesini sağlayacaktır.

Hız Optimizasyonu Hizmet Paketi başlığı altında sunulan bu çalışmanın sonucunda web siteniz %50-60 aralığında bir oranda hız kazanır.

SSL Güvenlik Sertifikası Paketi


Site İçi Optimizasyon hizmetlerinden bir diğeri ise SSL Güvenlik Sertifikası paketidir.

Günümüzde internetin neredeyse her alanda kullanılır hale gelmesi, çeşitli sorunları da beraberinde getirmiştir, artık güvenlik konusu bir web sitesi için olduğu kadar kullanıcılar kadar da önemlidir. Siber güvenlik konusunu ise SSL Güvenlik Sertifikası ile sağlamak mümkündür.

SSL Sertifikası Google'un belirlediği SEO kriterlerinin başında gelmektedir.

(Pakete EK 30 ₺, Tek Başına 40 ₺)

SSL Güvenlik Sertifikası Hizmetinin Detayları:

  • Yapılan Çalışma İle Bağlantıların gizliliği sağlanır
  • HTTPS bağlantının sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar
  • Web Sitesine gelen verilerin kodlanması ve şifreyi çözmesi aşamasında güvenlik ve gizlilik unsurlarını garanti eder
  • SSL ile sağlanan bağlantı her yönüyle güvenilirdir,  mesajın akışını, bütünlüğünü ve kontrolünü içerir
  • Veri konusunda gönderici ve alıcı kısımlarının doğrulamasını üstlenir
  • İletilen her türlü veri, döküman vb. için tarih ve zamanın doğru olduğunu garanti eder


İletişim



Siparişinizi iletişim sayfası üzerinde yer alan kanallar üzerinden iletebilirsiniz. 

site içi on page seo hizmeti satın al
Site içi SEO Hizmeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder